Peta škola koju renoviramo. Potrebna nam je Vaša pomoć!

Nakon renoviranja škola u Diviču, Snagovu, Kula Gradu i Liplju posjetili smo O.Š. Križevići u kojoj pohađa oko 150 učenika   koji svakodnevno provode 6 sati u veoma lošim uslovima.

Pod u školi O.Š. Križevići je u veoma lošem stanju linoleum koji je preko betona postavljen je počeo da truhne a mema i vlage je po cijeloj školi, te smo se odlučili napraviti bolje uslove za sve korisnike ove škole, kako za učenike tako i za profesore.

U saradnji sa  Udruženjem građana porijeklom iz Križevića (UG PIK)  smo dogovorili saradnju da kupimo sav potreban materijal a da volonteri građani MZ Križevića isti materijal ugrade.

Jučer u poslepodnevnim satima materijal je isporučen na adresu, a već jutros su se volonteri odazvali pozivu te započeli sa radovima.

Ukoliko želite možete se pridružiti ovom našem zajedničkom projektu, u planu smo ukoliko budemo prikupili novčana sredstva uraditi i gazišta, wc i izmijeniti vrata na učionicama koja su truhla. Uplate mozete izvrisiti na naš račun sa naznakom ” ZA ŠKOLU”. Unaprijed se zahvaljujemo svima koji su odazovu na naš apel.