DIJELI DALJE: Hitno potrebno 2.150,00 € za operaciju jetimu Amiru Džiniću

Es-selamu ‘alejkum braćo i sestre.

Amir Džinić je naš mali heroj, pravi borac, koji je rođen u Gračanici, 2004 godine kojem je nakon rođenja  dijagnosticirana cerebralna paraliza. Njegovi roditelji su se borili cijelo vrijeme sa tom bolesti, svim snagama su pokušavali olakšati djetinjstvo i odrastanje svom sinu kao i što bi svaki roditelj uradio ali nažalost njegovu borbu otac je prekinuo 2017 godine kada je preselio na Ahiret.

Nakon očeve smrti Amir je ostao sam sa majkom Nisvetom koja je nezaposlena i bez ikakvih primanja, osim Amirove socijalne pomoći, koja im ne može biti ni za Amirove skupe lijekove i terapije koje mu do sada nisu baš mnogo pomogle. Njegov doktor mu je savjetovao operaciju “Popuštanja tetiva” (smanjivanje spazama) ali trenutno je nije moguće besplatno obaviti u BiH već jedino u (Paraćinu) Srbiji.

Za tu vrstu operacije  Amiru je potrebno 2.150,00 € koju njegova majka ne može prijuštiti svom sinu te se odlučila obratiti nama H.O. Help Others organizaciji. Sigurni smo da će mu ova operacija olakšati kretanje i smanjiti bolove, te Vas molimo ukoliko ste u mogućnosti i želite pomoći Amiru i njegovoj majci Nisveti da uplatite koliko možete novca na naš račun ili paypal sa naznakom “ZA AMIRA”.

Ukoliko imate potrebu i želite stupiti u kontakt sa Amirovom majkom Nisvetom možete je kontaktirati na broj +38762138033 .